Gratis intro til orienteringsløb

Andre begivenheder

AMOK Metr-O Cup 2024 - Christianshavn (4. etape)

AMOK METR-O CUP 2024 - ALLE DAGE I MAJ Så er vi tilbage for 5. gang - med en hel stribe AMOK Metr-O Cup løb i maj måned. Vi starter bagfra - med at publicere den mest traditionsrige etape - nemlig… Læs mere

Uggeløse Skov, tekniktræning

Træningsløb med mulighed for tilvalg af teknikmoment. 4 baner: Let ca. 3 km, Mellemsvær ca. 4 km,  To svære på 4 km eller 6 km. Gratis for medlemmer af Farum, Ballerup og OK-73. Øvrige 25,- på… Læs mere

Sjællands-Sprinten 1. etape - Næstved By

SjællandsSprinten er tilbage med 4 fede etaper: -> Lørdag den 1. juni med 1. og 2. etape i Næstved. -> Søndag den 2. juni med 3. og 4. etape i Køge.     

Sjællands-Sprinten 2. etape - Næstved By

SjællandsSprinten er tilbage med 4 fede etaper: -> Lørdag den 1. juni med 1. og 2. etape i Næstved. -> Søndag den 2. juni med 3. og 4. etape i Køge.     

Klubløb i Bøgstedplantage

Orienteringsløb for alle, se nærmere på hjemmesiden om mødested, tilmelding og baner en uge før løbethttps://www.ok-vendelboerne.dk/
Dato
  • Tirsdag 30. maj 2023
    17:15 - 19:00
Beskrivelse
Trænger dit barn til at få lov at brænde lidt – eller meget ;o) – krudt af udendørs, samtidig med at hjernecellerne bliver aktiveret og udfordret?
Har I lyst til at prøve en sport hvor både børn og voksne kan være med, og hvor I får masser af frisk luft, og ser nye sider af skoven?
I maj måned afholder vi et gratis introduktionsforløb til orienteringsløb, særligt målrettet børn og familier, men også hvis du har en vis erfaring er der muligheder for at få et godt forløb. Vi starter 17.15 ved Naturrummet (Tisvildeleje strand) alle tirsdage i maj, hvor vi laver forskellige øvelser og lege, der introducerer børnene til det at bruge et kort. For de lidt mere øvede vil der være gode muligheder for at få en instruktør med i skoven.

Husk at tage sko på som du kan gå/løbe i.

Vi glæder os til at tage imod jer til en sjov dag i skoven.
Sted

56.054943410128, 12.057557646185

Mødested
Naturrum Tisvildeleje