Bliv medlem af DOF eller din lokale klub

Nyheder

.

På denne formular kan du melde dig direkte ind i Dansk Orienterings-Forbund.

Dansk Orienterings-Forbund (DOF) repræsenterer orienteringssporten i Danmarks Idrætsforbund, og arbejder blandt andet for at sikre adgang til at dyrke sport i naturen.

Dansk Orienterings-Forbund leverer også en stribe services, du kan benytte helt gratis:

  • Findveji.dk: Her finder du 300 steder i landet, hvor du kan kan printe et kort og jagte faste poster - lige når det passer dig.
  • Orienteringslob.dk: Det site du befinder dig på nu og som giver overblik over alle klubbernes arrangementer. Normalt finder du 100 - 150 aktive løb du kan vælge mellem. Her møder du de lokale klubmedlemmer, som gerne guider dig videre ind i sporten.
  • O-track.dk: Her kan du gratis tracke dit løb - fx. fra en af Findveji-banerne eller mange af klubbernes træningsløb.
  • Orientering Online: Er DOFs digitale medlemsblad. Her skriver vi både om lokale klubber, landsholdet og om sporten generelt.

Bliv medlem af din lokale klub

Du kan også vælge at blive medlem af en af vores 70 lokale klub. Her kan du løbe sammen med andre, der elsker orienteringssporten og som hjælper dig til at blive bedre til sporten. Samtidig er der ofte rabat på træningsløb eller andre fordele.

Vælg din nærmeste klub på kortet nedenfor og klik dig direkte videre til deres indmeldelsesside. Nogle har en formular du skal udfylde, mens du andre steder blot skal sende en mail til klubben og bede om indmeldelses.

Næste alle klubber tilbyder, at du kan løbe med et par gange, før du bestemmer dig for at blive medlem.