Her får du overblik over danske O-løb

Nyheder

Her får du overblik over danske O-løb

Mere end 70 danske orienteringsklubber laver hele tiden løb over hele landet. Her på siden giver vi dig løbende overblik og tilbyder et gratis mail-abo med løbsoversigt.

Orienteringsløb er en underholdende, spændende og udfordrende sport, hvor du skal bruge både kroppen og hjernen til at finde poster i skove, parker eller byer - og her på sitet giver vi dig overblik over 1.500 løb hvert år.

Det er en sport, hvor alder ingen betydning har. Du kan løbe som 8-årig, som 48-årig eller 88-årig. Du finder næsten altid en bane, der har den rette længde og sværhedsgrad. Så velkommen til.

På dette site giver vi dig overblik over stort set alle de løb, som arrangeres af de godt 70 orienteringsklubber under Dansk Orienterings-Forbund - uanset om det er almindelige træningsløb, konkurrencer eller mesterskaber.

Husk - du er velkommen, uanset om de er begynder eller, om du allerede har gennemtrawlet det halve af alle danske skove efter poster.

Geografisk overblik og kalenderoverblik

Sidens "hovedkort" viser alle løbene sat ind på et Danmarkskort. Her kan du ganske simpelt zoome ind og finde løb tæt på, hvor du bor.

Når du klikker på de løb der interesserer dig, viser vi dig hele beskrivelsen af løbet. Der er også altid link tilbage til klubbens facebooks-side, hvor du meget gerne må klikke "interesseret" eller "deltager".

Hvis du scroller længere ned af forsiden på sitet, finder du løbene listet i kalenderrækkefølge. Nederst kan du klikke på "flere begivenheder" - og få overblik over alle løb i dato-rækkefølge.

Orienteringsløb.dk rummer alle typer af orienteringsløb: Både mesterskaber, divisionsmatcher, åbne konkurrencer og lokale træningsløb. (Foto: Ernst Poulsen)

Få mail hver uge med løbsoversigt

Hvis du gerne vil holdes opdateret, så udsender vi hver uge en mail med oversigt over orienteringsløb. Tilmeld dig på denne side.

Du kan selv indstille mailen, så du får besked om løb i de klubber, der ligger nærmest på din bopæl. For nogle er det relevant at abonnere på løb fra en bestemt klub, mens det for andre er passende med et udvalg af løb fra et større område. Derfor kan du selv indstille hvilke klubbers løb, der skal med i din ugemail.

Mailen bliver udsendt søndag aften, så du har tid til at planlægge hvor du skal løbe i den kommende uge - og du kan altid klikke ind og justere hvilke klubløb der skal være med på din liste og du kan selvfølgelig også afmelde dig med et klik direkte fra den mail du får.

Bliv medlem af din lokale klub - eller af DOF

De lokale klubber har et rigt socialt liv, hvor der er plads til mere end bare at løbe. Her hænger man ofte ud efter løbet for at hyggesnakke og diskutere vejvalg og naturoplevelser.

De fleste klubber lader dig deltage i et par træningsløb gratis eller mod en mindre betaling. Men hvis du melder dig ind følger der normalt en stribe fordele med

  • Gratis eller billigere træningsløb
  • Mulighed for at deltage i konkurrencer på landsplan (login til O-service.dk)
  • Lokale fordele - fx. adgang til klubmesterskaber, mv.

Du finder oversigten over lokale klubber her.

Ud for hver klub kan du klikke dig videre til deres indmeldelsesside, hvor det er beskrevet, hvordan du konkret melder dig ind i den lokale klub og hvad det koster.

Du kan også melde dig direkte ind i Dansk Orienterings-Forbund, og støtte vores arbejde for at give orienteringssporten gode vilkår - og fx. sikre adgang til offentlige skove.

Samtidigt får du adgang til at deltage i større konkurrencer. Kontakt DOF for yderligere oplysninger.

Har du forslag til forbedringer?

Orienteringsløb.dk er et nyt site, og derfor hører vi stadig meget gerne fra vores brugere.

Har du fundet fejl eller har du forslag til forbedringer, så skriv eller ring gerne til:
Carsten Lausten cl@do-f.dk, 22417520


(Opdateret 9. juli 2021)

Orienteringsløb er en sport for løbere i alle aldersgrupper og på alle teknik-niveauer. (Foto: Ernst Poulsen)

Om sitet

Orienteringsløb.dk er lavet af Vertikal.dk (Steven Snedker, Martin Jørgensen og Martin Larsen) med Ernst Poulsen som projektleder.

Sitet er bygget på en Drupal-cms platform.

Sitet benytter sig ikke af cookies, og tracker derfor ikke brugerne. Platformen kan blot se, hvor mange brugere der besøger sitet og hvilke sider og filer der hentes. Oplysninger om konkrete brugerne bliver kun benyttet til drift af DOFs websites.