Sensommercup del 1

Andre begivenheder

AMOK træningsløb i Kongelunden - åbent for alle

I dag skal vi løbe i en rigtigt skov. I ved med bøgetræer, krat, brombær og især en masse grøfter og godt gemte poster. Så kom frisk ud til Kongelunden. Nye løbere er mere end velkommen. Det er her… Læs mere

Farum Park, bysprint

Træningsløb op til SM sprint og DM sprint. Der tilbydes tidtagning med SportIdent. Tag din SI-brik med. Gratis for medlemmer af Farum, Ballerup og OK-73. Øvrige 25,- på mobile pay

Sjællandsmesterskabet i sprint 2024 i Dragør

HER KAN DU FØLGE LØBETLiveresultaterResultatliste (pdf) O-track/vejvalg Winsplit (links følger på løbsdagen) Fotos: www.facebook.com/amagerok INDBYDELSE AMOK inviterer til SM Sprint 2024, hvor vi har… Læs mere

AMOK Metr-O Cup 2024 - Holmen (1. etape)

AMOK METR-O CUP 2024 - ALLE DAGE I MAJ Så er vi tilbage for 5. gang - med en hel stribe AMOK Metr-O Cup løb i maj måned. På 1. etape løber vi på Holmen, hvor vi skal jagte poster på de flade Holmen… Læs mere

AMOK Metr-O Cup 2024 - Kastrup (2. etape)

AMOK METR-O CUP 2024 - ALLE DAGE I MAJ Så er vi tilbage for 5. gang - med en hel stribe AMOK Metr-O Cup løb i maj måned. På 2. etape er vi tilbage i Kastrup, hvor vi skal navigere mellem boligblokke… Læs mere
Dato
  • Tirsdag 31. august 2021
    16:00 - 18:00
Beskrivelse
TISVILDE HEGN OK’S SENSOMMER CUP 2021
Med oplæg til DM´er

Stævnet afholdes i henhold til gældende regler udstedt af DOF på løbsdagen, så ændringer kan forekomme, tjek derfor instruktionen for hvert enkelt afdeling.

HVOR & HVORNÅR:
Tirsdag den 31. august i Tisvilde Hegn, langdistance.

Tirsdag den 7. september i Frederiksværkskovene, mellemdistance

Tirsdag den 14. september Tisvilde Hegn, stafettræning med samlet start kl. 17:30

START:
Det er med SI-tidtagning og put and run!

Startinterval: 16.00-18.00, ved sidste etape dog samlet start til kl. 17.30!

Bane 6: begynder 2,5 – 3,5
Der oprettes dame- og herreklasse på alle baner i den samlede konkurrence.

ÅBNE BANER:
Det er de samme som ovenstående bane 1 til 6, dog ikke opdelt i en dame- og herreklasse.

TILMELDINGS-INFO:
For at deltage i den samlede konkurrence skal man forhåndstilmelde sig senest fredag den 27/8 til alle 3 løb og løbe den samme bane til alle 3 løb. Skifter man bane undervejs overflyttes man til åben bane. Tilmelder man sig til mindre end 3 løb deltager man på åben bane.

pris seniorer: 170 kr. ved samlet tilmelding for alle 3 løb, eller kr. 70,- pr. løb
pris juniorer: 135 kr. ved samlet tilmelding for alle 3 løb eller kr. 50,- pr. løb

tilmelding via o-service.dk med angivelse af SI-brik senest fredagen før løbet.
fredag den 27/8, 3/9, og 10/9.
mulighed for leje af SI-brik for 15 kr.
Der vil være et begrænset antal åbne baner på dagene efter først-til-mølle-princippet for en pris på 85 kr. for seniorer og 60 kr. for juniorer.

PRÆMIER OG GRILL:
Efter sidste løb lægges tiderne sammen og der er præmie til hurtigste dame og herre på hver af de seks baner. Desuden er der lodtrækningspræmier blandt de tilstedeværende. Det foregår ved Tisvilde Hegn OK´s klubhus på Godhavnvej 3B, 3220 Tisvildeleje.

Ved sidste afdeling tænder vi op i grillen. Medbring selv mad og drikkevarer.

VEL MØDT TIL GOD KONKURRENCETRÆNING INDEN EFTERÅRETS DM´er.