Nytårsstafetten 2022 i Kongsøre Skov

Andre begivenheder

Påskeløb 2024 - Grund Skov (3. etape)

Indbydelse til Påskeløb 28-30. marts 2024http://paaskeloeb-2024.ok-snab.dk/index.php/da/ Løbsområder: Tirsbæk Skov torsdag den 28. marts Rosenvold fredag den 29. marts Grund Skov lørdag den 30.… Læs mere

Klubløb i Tornby Klitplantage

Kom til Tornby og find påskeharen Mere information og tilmelding på klubbens hjemmeside https://www.ok-vendelboerne.dk/jom4/index.php

AMOK træningsløb på Sydhavnstippen - åbent for alle

Den første tirsdag i april tager vi ud til et nostalgisk gensyn med Sydhavnstippen, hvor vi ikke har løbet i et par år.  Du skal forvente højt græs, åbne områder og små stier. Sidst vi var der, løb… Læs mere

Terkelsskov, tekniktræning

Træningsløb med mulighed for tilvalg af teknikmoment. 4 baner: Let ca. 3 km, Mellemsvær ca. 4 km,  To svære på 4 km eller 6 km. Gratis for medlemmer af Farum, Ballerup og OK-73. Øvrige 25,- på… Læs mere

Wild Easterly - langdistanceorienteringsløb på Bornholm

Hold dig opdateret om løbet her:https://www.wildeasterly.dk/ Velkommen til orienteringsløbet "Wild easterly" Wild easterly er et orienteringsløb med det formål, at give deltagerne en… Læs mere
Dato
  • Søndag 9. januar 2022
    09:00 - 14:30
Beskrivelse
Der er åbnet for tilmelding til Nytårsstafetten 2022 i o-service.

Læs indbydelsen her:

Løb enten den traditionelle 3-mands stafet, med 3 løbere på hvert hold, der løber hver sin tur.
For Familie og Mix klasserne er der på 1. tur en række poster der må tages i valgfri
rækkefølge. Dette gælder ikke klassen Børn.
Klassen Børn kan løbes som traditionel stafet hvor børnene skifter med hinanden i
skiftezonen, eller kan gennemføres som Put&Run, hvor børnene ikke skifter i
skiftezonen, men løber hver deres bane på et valgfrit tidspunkt og i en valgfri
rækkefølge.

Eller løb den sjove 2T6 stafet. En stafet variant med 2 løbere på hvert hold, hvor der løbes i alt 6 ture. De 2 løbere
skiftes til at løbe en tur, således at 1. løber tager tur 1, 3 og 5, mens 2. løber tager tur