Corona selvtræning - Gludsted/Hjortholm/Børgelund

Andre begivenheder

Sjællandsmesterskabet i sprint 2024 i Dragør

HER KAN DU FØLGE LØBETLiveresultaterResultatliste (pdf) O-track/vejvalg Winsplit (links følger på løbsdagen) Fotos: www.facebook.com/amagerok INDBYDELSE AMOK inviterer til SM Sprint 2024, hvor vi har… Læs mere

Orienteringsløb i Kongelunden (OTØ Teknik træning, SM Sprint-bonus løb)

OTØ-TRÆNING I KONGELUNDEN Hvis du er tilmeldt Sjællandsmesterskabet i Sprint i Dragør er der mulighed for at løbe dette bonus-løb i Kongelunden. Det er teamet bag OTØ-træningerne, der har lavet… Læs mere

AMOK Metr-O Cup 2024 - Holmen (1. etape)

AMOK METR-O CUP 2024 - ALLE DAGE I MAJ Så er vi tilbage for 5. gang - med en hel stribe AMOK Metr-O Cup løb i maj måned. På 1. etape løber vi på Holmen, hvor vi skal jagte poster på de flade Holmen… Læs mere

Klubløb i Uggerby Plantage

Orienteringsløb for alle, se nærmere på hjemmesiden om tilmelding og baner en uge før løbethttps://www.ok-vendelboerne.dk/

AMOK Metr-O Cup 2024 - Kastrup (2. etape)

AMOK METR-O CUP 2024 - ALLE DAGE I MAJ Så er vi tilbage for 5. gang - med en hel stribe AMOK Metr-O Cup løb i maj måned. På 2. etape er vi tilbage i Kastrup, hvor vi skal navigere mellem boligblokke… Læs mere
Dato
  • Lørdag 10. april 2021
    12:30 - 14:00
Beskrivelse

TIDSPUNKT
Lørdagsløb har start mellem kl. 12:30 og 14:00.

STARTSTED
Det præcise startsted vil fremgå af klubbens hjemmeside

BANER
Der tilbydes 4-6 baner mellem ca. 2 og ca. 9 kilometer. Begynder, let, mellemsvær og svær orientering. Hvad er sværhedsgrader.

STARTAFGIFT

• Startafgift for deltagere, der er medlem af en klub under Dansk Orienterings-Forbund (DOF):
    20 kr. for voksne fra 25 år. 10 kr. for løbere under 25 år.
  • For ikke-medlemmer af Dansk Orienterings-Forbund (DOF):
    40 kr. for voksne fra 25 år. 20 kr. for unge under 25 år.

BANELÆGGERE
Nicklas Mønster / Per Mønster

CORONATILPASNING (GENERELT)
Lørdagsløbet arrangeres som Selvbetjenings-orienteringsløb. Dvs. at du selv kan printe banen, tage i skoven og løbe banen. Der er dog stadig kortkasser med baner. Der er altså ikke nogen til at tage imod dig og give dig instruktion eller snakke med dig efter løbet.

“Åbningstiden” til det enkelte løb er udvidet, så sandsynligheden for at møde andre løbere er mindsket. Typisk fra kl. 12 lørdag til kl. 12 søndag, men se instruktion under det enkelte løb i kalenderen.

Der er ikke tidtagning på posterne. Rør venligst ikke ved posterne. Der står sprit fremme til afbenytning.