Bliv medlem af din lokale klub

Nyheder

Her får du overblik over danske O-løb

Mere end 70 danske orienteringsklubber laver hele tiden løb over hele landet. Her på siden giver vi dig løbende overblik og tilbyder et gratis mail-abo med løbsoversigt.
.

Bliv medlem af din lokale klub

Hvis du har løbet et par orienteringsløb og allerede synes, at det er en fremragende sport, der på fantastisk vis blander naturoplevelser med motion og socialt samvær, så er der et oplagt skridt du bør tage:

Bliv medlem af din lokale orienteringsklub. (linket åbner kluboversigten)

Der findes 70 klubber spredt over hele landet. De arrangerer jævnligt træningsløb, de hjælper dig med at blive bedre - og de elsker at hænge ud efter løbet og diskutere vejvalg, banelægning, korttegning - og deres bom på post 12.

Næste alle klubber tilbyder, at du kan løbe med et par gange, før du bestemmer dig for at blive medlem. Men når du melder dig ind, så er det som regel gratis eller billigere at løbe med.

Du får også adgang til at deltage i orienteringsløb i hele landet og adgang til lokale klubmesterskaber og klubfester. Hvis du er ungdomsløber, findes der nogle gange sommerlejre, du kan deltage i.

Vælg din nærmeste klub på kortet nedenfor og klik dig direkte videre til deres indmeldelsesside. Nogle har en formular du skal udfylde, mens du andre steder blot skal sende en mail til klubben og bede om indmeldelse.