Bliv medlem af din lokale klub eller DOF

Nyheder

.

Bliv medlem af din lokale klub

Hvis du har løbet et par orienteringsløb og allerede synes, at det er en fremragende sport, der på fantastisk vis blander naturoplevelser med motion og socialt samvær, så er der et oplagt skridt du bør tage:

Bliv medlem af din lokale orienteringsklub. (linket åbner kluboversigten)

Der findes 70 klubber spredt over hele landet. De arrangerer jævnligt træningsløb, de hjælper dig med at blive bedre - og de elsker at hænge ud efter løbet og diskutere vejvalg, banelægning, korttegning - og deres bom på post 12.

Næste alle klubber tilbyder, at du kan løbe med et par gange, før du bestemmer dig for at blive medlem. Men når du melder dig ind, så er det som regel gratis eller billigere at løbe med.

Du får også adgang til at deltage i orienteringskonkurrencer i hele landet, adgang til lokale klubmesterskaber og klubfester. Hvis du er ungdomsløber findes der nogle gange sommerlejre du kan deltage i.

Vælg din nærmeste klub på kortet nedenfor og klik dig direkte videre til deres indmeldelsesside. Nogle har en formular du skal udfylde, mens du andre steder blot skal sende en mail til klubben og bede om indmeldelses.


Blev direkte medlem af Dansk Orienterings-Forbund

På denne formular kan du melde dig direkte ind i Dansk Orienterings-Forbund. Det koster kun 360 kr./år.

Dansk Orienterings-Forbund (DOF) repræsenterer orienteringssporten i Danmarks Idrætsforbund, og arbejder blandt andet for at sikre adgang til at dyrke sport i naturen.

Sportens udøvere er vant til, at vi skal være med til at passe på de skove og naturområder vi benytter. Men vi oplever også, at der løbende er brug for, at vi minder om den store værdi det har, at få danskerne ud i naturen - også som orienteringsløbere.

Dansk Orienterings-Forbund leverer derudover også en stribe services, du kan benytte helt gratis:

  • Findveji.dk: Her finder du 300 steder i landet, hvor du kan kan printe et kort og jagte faste poster - lige når det passer dig.
  • Orienteringslob.dk: Det site du befinder dig på nu og som giver overblik over alle klubbernes arrangementer. Normalt finder du 100 - 150 aktive løb du kan vælge mellem. Her møder du de lokale klubmedlemmer, som gerne guider dig videre ind i sporten.
  • O-track.dk: Her kan du gratis tracke dit løb - fx. fra en af Findveji-banerne eller mange af klubbernes træningsløb.
  • Orientering Online: Er DOFs digitale medlemsblad. Her skriver vi både om lokale klubber, landsholdet og om sporten generelt.