Kør ud - find vej hjem med kort

Andre begivenheder

Sjællandsmesterskabet i sprint 2024 i Dragør

HER KAN DU FØLGE LØBETLiveresultaterResultatliste (pdf) O-track/vejvalg Winsplit (links følger på løbsdagen) Fotos: www.facebook.com/amagerok INDBYDELSE AMOK inviterer til SM Sprint 2024, hvor vi har… Læs mere

Orienteringsløb i Kongelunden (OTØ Teknik træning, SM Sprint-bonus løb)

OTØ-TRÆNING I KONGELUNDEN Hvis du er tilmeldt Sjællandsmesterskabet i Sprint i Dragør er der mulighed for at løbe dette bonus-løb i Kongelunden. Det er teamet bag OTØ-træningerne, der har lavet… Læs mere

AMOK Metr-O Cup 2024 - Holmen (1. etape)

AMOK METR-O CUP 2024 - ALLE DAGE I MAJ Så er vi tilbage for 5. gang - med en hel stribe AMOK Metr-O Cup løb i maj måned. På 1. etape løber vi på Holmen, hvor vi skal jagte poster på de flade Holmen… Læs mere

Klubløb i Uggerby Plantage

Orienteringsløb for alle, se nærmere på hjemmesiden om tilmelding og baner en uge før løbethttps://www.ok-vendelboerne.dk/

AMOK Metr-O Cup 2024 - Kastrup (2. etape)

AMOK METR-O CUP 2024 - ALLE DAGE I MAJ Så er vi tilbage for 5. gang - med en hel stribe AMOK Metr-O Cup løb i maj måned. På 2. etape er vi tilbage i Kastrup, hvor vi skal navigere mellem boligblokke… Læs mere
Dato
  • Søndag 21. november 2021
    09:00
Beskrivelse
Gratis event for medlemmer af Viking Atletik

Velkommen til "Kør ud - løb hjem" den 21. november.

Konceptet er enkelt. Kl. 09:00 tager vi bussen ud i landskabet, du bliver sat af og så cykler, løber eller finder du vej hjem med kort.

-> Orienteringsløbere bliver sat af ved Hasle Røgeri og så er der ca. 9,1 km. orienteringsløb hjem. (ruten bliver nok mellem 11 og 12 km ialt).

Du kan også vælge andre afstigningsteder på bussen:

- Gudhjem 42,2 km. langs kysten, MTB (cykler transporteres)

- Sandvig Camping 23,9 km, løb

- Vang Havn 17,7 km, løb

- Teglkåsvej 11,7 km. løb og walk

I mål byder klubben på lidt frokost, alkoholfri øl og kaffe.

Det er gratis at deltage.

Konceptet er brugt tidligere, men i år er der udvidet med Orienteringsløb og MTB.

TILMELDING
OBS: Det er vigtigt, at du tilmelder dig med distance og "form" når du tilmelder dig. Hvis der ikke er nogen på MTB, er der ingen grund til vi kører over Gudhjem og er der ingen på O-løb, er der ingen grund til, at banen sættes op :-)

Du skal tilmelde dig på cc@viking-atletik. Altså med distance og "form" (løb, walk, MTB eller O-løb).

Der er depot ved Teglkåsvej for de lange ruter. Sørg for at tanke godt op hjemmefra. Ruten er 100 procent selvvalg. Du følger bare kysten hjem af de stier der passer dig. Ingen afmærkning. Mål er Louisenhøj.

Håber vi ses. Husk din tilmelding, så jeg ved hvor mange jeg skal indkøbe frokost til.