Sådan indlejrer du løb fra Orienteringsløb.dk

Nyheder

Her får du overblik over danske O-løb

Mere end 70 danske orienteringsklubber laver hele tiden løb over hele landet. Her på siden giver vi dig løbende overblik og tilbyder et gratis mail-abo med løbsoversigt.

Her på Orienteringsløb.dk er målet at give dig overblik over alle de fede orienteringsløb, som orienteringsklubberne i Danmark tilbyder.

Der gælder alle typer af løb lige fra familieorienteringsløb til mesterskaber - og så dem, der er flest af: Helt almindelige træningsløb.

Men vi er ligeglade med om du finder løbene her på siden, eller indlejret ude hos en lokal klub. Så brug vores indlejringskode og giv dine lokale brugere en oversigt over løb i dit område.

Sådan henter du koden

 1. Gå ind på Orienteringslob.dk's indlejringside
 2. Vælg de klubber, du have med i dit feed. Du vælger selv om du vil have løb med fra een klub, fra en hel kreds - eller et helt særligt mix af klubber.

  Kopier kodestumpen (Iframe-koden).

  Bemærk at du kan vælge, hvor mange løb du vil have med i oversigten. Standard-indstillingen er en kort liste med blot 6 løb. Det egner sig godt til fx en forsidespalte med klubbens mest aktuelle løb.

  Du kan også vælge løb fra en hel kreds eller fra alle naboklubber, så de løbere der gerne vil løbe i flere klubber kan få et samlet overblik.

  Se eks. fra klubberne her: Amager OK (forside), Aalborg OK (højrespalte), Horsens OK (højrespalte)


 3. Indsæt kodestumpen den på den hjemmeside, hvor løbene skal vises.

Hvis du indlejrer kodestumpen på en Wordpress-side, skal du huske at slå sitet over i "Kode-visning".

Bemærk at højde-indstillingen på visnings-boksen vil fejle i mange sammenhænge. Vi anbefaler at sætte en fast højde. Erstat fx. "auto" med "400" for en boks med 6 løb eller "2500" for en boks med 30 løb. Ret til, når du har set, hvordan det ser ud.

Det kan være en god ide at lave en simpel overskrift, hvor du beskriver, hvilke løb der er med i din spalte: fx. "Orienteringsløb i Nordkredsen" eller "Orienteringsløb i "Snab, Gorm, Melfar og Fros".

Lige så snart du vælger nogle klubber, får du et pop-up vindue, der viser dig hvordan den aktuelle visning vil se ud (se i højre side af billedet).

Du kan også indlejre vores RSS-feed og vi tilbyder også et xml-feed. Kontakt os for yderligere oplysninger for at benytte det feed.

Opret en mail-service for din klub

Vi tilbyder også et mailabonnement, som du kan tilpasse din klub.

Du linker blot til vores mail-formular, med din klubs "nummer" indbygget i linket. Når læserne klikker på linket, vil de automatisk skrive sig op til et mail-abonnement til netop din klub.

Linket ser fx. sådan ud for Kolding OK (der har klub nr. 20)
https://orienteringslob.dk/o-mail-signup/club/20?destination=/node/20

Det betyder at du kan tilbyde dine klubmedlemmer en mail-service, hvor de hver søndag aften modtager besked om, hvilke løb i har den kommende måned.

Hvis brugerne ønsker det, kan de senere udvide servicen, så de får besked om løb i både deres egen klub og i naboklubberne.

Vælg din klub på kluboversigten - og find det korrekte link på ved at klikke videre til klubbens side.

Brug gerne vores logo

Du må gerne benytte vores logo, når du linker til Orienteringsløb.dk eller indlejrer vores indhold. Du kan hente et par udgaver her.