YETI Adventure Challenge Silkeborg - Fighter Distancen

Andre begivenheder

Mandags hockey og styrketræning, alle er velkomne

Klubbens super effektive og sjove styrketræning. Der frit valg mellem hockey og WorkOutMoves kl. 17:30-18:15, og derefter vil der være fælles styrketræning og til sidst fælles udstræk resten af tiden… Læs mere
Dato
  • Lørdag 4. september 2021
    09:00 - 17:00
Beskrivelse

Et oplevelsesløb du aldrig glemmer

Lørdag den 4. september 2021

Er du en rigtig fighter, får du til YACS2021 muligheden for en unik oplevelse, hvor du kan prøve kræfter med sjove discipliner, som reb-aktivitet, klatring, vandaktiviteter, mountainbike og o-løb rundt i byens gågader og butikker. Mere vil vi ikke fortælle, for det sjove ved hele løbet er at du ikke kender ruten og aktiviteterne på forhånd. Men vi garanterer at alle som kan gå/løbe 10 km og cykle 20 km kan være med, og får en sjov oplevelse.

Deltag som hold Man deltager på hold á tre personer, så saml to af dine bedste venner og tag udfordringen op til Danmarks største og fedeste adventure race. Ruten Ruten er lagt med henblik på, at det skal være et anderledes, underholdende og spændende løb lige midt i Silkeborg by. Opbygning bliver et stjerneløb med udgangspunkt fra Papirfabrikken. Undervejs i løbet bevæger holdene sig igennem forskellige discipliner, prøver noget nyt og oplever det hele sammen.

Ruten er lavet så den både er egnet til dem, som gerne vil give den gas og kæmpe om placeringer, men også til dem, der bare ønsker sig en hyggelig aktiv dag med familie eller kolleger. Mange vælger at gå i stedet for at løbe på fx orienteringsløbet, hvilket af og til kan være en god beslutning, når man skal finde vej samtidig. Tidsrammen er lagt så der er plads til at de fleste kan nå hele banen også selv om de tager en lille pause i ny og næ.

Hvornår Starten går lørdag den 4. september klokken 11.00 fra Papirfabrikken, Silkeborg. Hurtigste hold forventes at være i mål efter 4 timer. Max tid for gennemførelse er 8 timer. Lad ikke tiden skræmme dig, der er også indlagt tid til masser af grin.

Udstyr:
I store træk kræver deltagelse på Fighter-distancen at du har et par løbesko, en mountainbike (kan lejes hos diverse cykelhandlere), en hjelm, en god stor madpakke og en masse godt humør. Udstyr til specialaktiviteter stilles gratis til rådighed på løbsdagen

Tilmelding og pris

Pris pr hold:

Early Bird 1.099 kr. (Gælder indtil 31/1-2019)

1499 kr. (Gælder efter efter 31. januar 2020)

Tilmelding foregår via Dansk Adventure Race Union.

Sted

56.17394535, 9.5562907927464

Mødested
Papirfabrikken Papirfabrikken, 8600 Silkeborg