AMOK Metr-O Cup 2022 - Etape 1 - Teglholmen

Andre begivenheder

Vintercup 2022. 3. afdeling, Ryslinge

OBS - Alle kort i A4 størrelse er udskiftet torsdag aften 21:30 /Ole BalslevKort og info: https://odense-ok.dk/vintercup-2022/Løbene afvikles alle som selvtræning.Det betyder at man løber/træner… Læs mere

På opdagelse i Herlev - Find alle posterne

LØB ELLER GÅ PÅ OPDAGELSE I HERLEVVi gentager succesen fra sidste år med flere hundrede deltagere.TILMELDING - Modtag kortet på e-mail fredag formiddaghttps://ezme.io/c/7b/zYdQGIV ET BIDRAG TIL… Læs mere

Nyt år = nye vaner = find poster i skoven :)

Kom til orienteringsløb lørdag 22/1-22 kl. 10.00 med start fra vores klubhus.Alle er velkomne og alle kan være med. Der er let og mellemsvær bane 😁🌺På lørdag har vi fokus på kompas, men det er også… Læs mere

Åbent orienteringsløb v. Moesgård Strand - Kom og vær med

Vi uddeler kort kl. 11-11.30 og hjælper dig godt igang. Kom og vær med.✳️ Alle er velkomne - også dig, som ikke har prøvet orienteringsløb før.✳️ Hvornår: Fra lørdag d. 22/1 kl. 11.00 til 13.00.… Læs mere

Orienteringsløb - åbent træningsløb for alle

Orienteringsløb - Vintertræning hos OK MelfarMødested: Middelfart Stadion, Adlerhusvej 3, 5500 Middelfart. Parkering i forbindelse med stadion eller på Adlerhusvej. Ingen bade- eller… Læs mere
Dato
  • Tirsdag 3. maj 2022
    17:30 - 19:00
Type
Beskrivelse

Indbydelse: AMOK Metr-O Cup 2022

Velkommen til Metr-O Cup 2022, hvor vi endnu engang tilbyder fire etaper rundt om i København på de første tirsdage i maj: 3., 10., 17. og 24. maj.

Forsommeren er fyldt med sprint-mesterskaber (SM, DM, VM) og derfor er AMOK Metr-O Cup den perfekte træningsmulighed op til de store løb. Her kan du virkeligt få trænet vejvalg og finorientering blandt hegn og hække.

AMOK Metr-O Cup er også den perfekte mulighed for nye løbere for at prøve orienteringsløb tæt på, hvor de bor. Vi hjælper alle med instruktion og en tredjedel af deltagerne plejer faktisk at være løbere, der ikke er medlem af en orienteringsklub. Faktisk har vi særlige præmier til nye løbere (se nedenfor).

Baner (længde er bedste vejvalg)
Kort let: 2 km
Kort sprint: 3 km
Mellem: 5 km
Lang: 7 km

Kort let 2 km bane kan gennemføres med rullestol / klapvogn, og banen er let rent orienteringsteknisk. På de øvrige baner er posterne gemt mere af vejen, men ingen baner er sværere end, at alle kan være med.

3 km sprint-bane er et oplagt valg, hvis du træner fokuseret til de vigtige sprintmesterskaber. Det bliver kort, kontant og så snørklet som vi kan gøre det i byområder.

Mellem og Lang på 5 og 7 km er snørklede som sprintbanen, men er oplagte, hvis du vil have lidt flere km i benene. De er for dig, der er skuffet, hvis løbet er overstået på 20 minutter.

De præcise banelængder for hver etape bliver offentliggjort op til løbene.

Løbsområder: De konkrete løbsområder bliver offentliggjort i januar 2022. Vi kommer til at løbe på Amager, København og/eller Frederiksberg.

Kort: 1:4.000 efter sprint-norm.

Tilmelding: www.runamok.dk

Præmier: For hver etape i AMOK Metr-O Cup du gennemfører, vinder du en AMOK-kupon, der giver gratis adgang til et af AMOK’s træningsløb i 2022. (Gælder kun for løbere, der ikke er medlem af en orienteringsklub).

Poststempling: Vi benytter SI-brikker. Hvis du ikke har en, kan du leje af os på dagen for 10 kr.

Stævnekontoret åbner kl. 16.30. Du skal starte senest kl. 18.30. Du skal være i mål senest kl. 20.00, hvor vi starter på at samle poster ind.

Værdigenstande kan opbevares ved stævnekontoret.

Toiletter forefindes tæt ved stævnepladsen.

Transport: Vi starter altid i gangafstand fra metroen eller S-tog. Du kan også cykle direkte til løbet. Ved hver etape vil vi fortælle om parkeringsregler og evt. p-pladser i området.

Corona: Lige nu (dec. 2021) er der ingen restriktioner, som påvirker Metr-O Cuppen. Når vi kommer nærmere på løbene vil vi offentliggøre evt. regler eller begrænsninger som Corona-pandemien nødvendiggør. Vi kommer selvfølgelig til at overholde de retningslinjer som myndighederne udstikker. Da vi løber udendørs er orienteringsløb en sikker sport, og I 2020 afviklede vi Metr-O Cuppen uden problemer – blot ved at holde god afstand ved start og mål.

Væske/kiosk. Vi tilbyder ikke væske eller kiosk-salg ved mål, så tag din egen væske med.

Trafikerede veje. Vi løber i byen, hvor du naturligvis skal være opmærksom, når du krydser veje med trafik. Overhold færdselsreglerne og sørg for ikke at være til gene for folk i de områder, hvor vi løber.

Resultater. Du kan følge resultaterne online på https://liveresultat.orientering.se

O-track: Hvis du tracker dit løb med et løbeur eller en app, kan du efter løbet uploade dit vejvalg til http://www.o-track.dk/, så du kan sammenligne dit løb med de andre løbere.

Mere info: Følg AMOK på Facebook, så bliver du løbende holdt opdateret. www.facebook.com/amagerok

 


Vel mødt til Metr-O Cup 2022

 


 

 

Sted

55.64922, 12.54551