Prøv orienteringsløb til Frisk Fredag - For alle

Andre begivenheder

Orienteringsløb på Houens Odde

Parkering ved den første P-plads ved spejdercentret.Banerne er klar kl. 17.00 og der kan startes indtil 18.00.Der løbes igen med sport-id.Er der mørkt i vejret kan det være en fordel at tage lidt lys… Læs mere

Træningsløb i Vesterskoven

Bemærk ændret starttidspunkt: 17.00Mødested ved Mindestenen: http://goo.gl/9S6d1BGratis for medlemmer af klubben20 kr. for andre.Der kan startes fra 18.00 til 18.30.

Tekniktræning i Ryget Skov

OM TEKNIKTRÆNINGENVi træner forskellige momenter som kompasretning og kurver, og vi får gode redskaber til at planlægge stækket hen til næste post.Der er baner i forskellige længder og sværhedsgrader… Læs mere

Torsdagstræning - Ryget

Tekniktræningen er Allerød OK's tilbud til alle medlemmer, der gerne vil blive bedre til alle de elementer i orienteringssporten, der gør at vi kommer hurtigt og sikkert fremmellem posterne.Denne… Læs mere

Åben orienteringstræning i Skanseparken, Nørresundby

Ugens orienteringstræning er for alle aldre og niveauer. Vi finder en bane, der passer til dig - og hjælper dig i gang, hvis du er ny.Der er fælles instruktion kl. 17.30 og start umiddelbart derefter… Læs mere
Dato
  • Fredag 24. september 2021
    17:00 - 18:30
Beskrivelse
Har du lyst til at prøve orienteringsløb? Så vær med til Frisk Fredag med start kl. 17 fra Skolevej 1, 4180 Sorø (Frederiksberg). Vi slutter ca. 18.30.

Børn kan deltage i vores ungdomstræning, som i dagens anledning er suppleret med begyndertræning. Voksne vil alt efter deres udgangspunkt få mulighed for at prøve baner med en passende sværhedsgrad fra korte begynderbaner til lange svære baner. Der vil være grundig instruktion til banerne, inden løberne sendes i skoven.

Frisk Fredag er for alle 8 årige og ældre
Børnene i alderen 8-12 år tilbydes træning i orienteringsløb som suppleres med boldspil og andre lege. De ældre løbere fra 13 - 18 år tilbydes tekniktræning og et godt socialt fællesskab.

Voksne kan komme og løbe en bane og efterfølgende få en snak om deres oplevelser i skoven. De kan også vælge at deltage i den mere målrettet tekniktræning. Familier, der gerne vil en tur i skoven sammen fredag eftermiddag, kan vælge at løbe sammen og finde posterne i deres eget tempo.

Vi kalder vores træning for "Frisk Fredag", fordi den er for alle, der vil træne, lege og hygge sig i skoven fredag eftermiddag. Som en start er udstyret ikke vigtigt, så længe fodtøjet kan tåle lidt mudder og skovbund. Mange vælger at gå rundt de første gange.

Læs mere om OK Sorø her:https://www.xn--oksor-zua.dk/ny-i-klubben

Tilmelding
Skriv til baldersvejkks@gmail.com.
Mere info hos ungdomstræner Kåre Sørensen på ovenstående mailadresse eller på telefon 3013 3327.
Sted

55.413188934326, 11.575409889221

Mødested
Skolevej 1, 4180 Frederiksberg (Sorø), Danmark