Fællesmøde: Har du en projektidé, som kan bidrage til idrætslivet i Gladsaxe Kommune?

Dato
  • Tirsdag 15. juni 2021
    18:30 - 21:00
Beskrivelse
Facilitetsudviklingsplanen 2021

Kære idrætsforeninger og andre initiativtagere, som har interesse for idrætslivet i Gladsaxe Kommune – så er det igen blevet tid til at indsende anlægsønsker.

”Jeg synes, at det er en spændende proces, som adskiller sig fra andre kommuners måde at arbejde med udvikling af idrættens faciliteter. Gladsaxe Kommune er en stor kommune, hvor der hele tiden er behov for nye anlæg eller renovering og opgradering af eksisterende. Også indenfor Kultur, Fritid og Idrætsområdet er der mange ønsker til anlæg – og det har vi politikere fokus på gennem facilitetsudviklingsplanen” (Katrine Skov, formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget).

Den 15. juni kl. 18.30-21.00 afholdes det åbne Fællesmøde, hvor nye som gamle anlægsønsker har mulighed for at blive præsenteret for blandt andet Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget. For interesserede vil der også være mulighed for online-deltagelse via følgende link: https://youtu.be/a7zqSkM1l7Y

Hvis du/I ligger inde med en god projektidé, som kan bidrage til Gladsaxe Kommunes idrætsliv, findes der mere information om processen, vejledning til en god projektbeskrivelse og oplæg og analyser fra tidligere anlægsønsker på www.gladsaxe.dk/facilitetsudvikling.

Detaljer om Fællesmødets form, herunder lokation for mødet, vil løbende blive opdateret jf. de gældende corona-restriktioner på hjemmesiden.
Sted

55.738325313266, 12.487739680636

Mødested
Gladsaxe Kommune