Sådan indlejrer du løb fra Orienteringsløb.dk

Nyheder

Her på Orienteringsløb.dk er målet at give dig overblik over alle de fede orienteringsløb, som orienteringsklubberne i Danmark tilbyder.

Der gælder alle typer af løb lige fra familieorienteringsløb til mesterskaber - og så dem, der er flest af: Helt almindelige træningsløb.

Men vi er ligeglade med om du finder løbene her på siden, eller indlejret ude hos en lokal klub. Så brug vores indlejringskode og giv dine lokale brugere en oversigt over løb i dit område.

Sådan henter du koden

 1. Gå ind på Indlejrings-siden
  https://orienteringsløb.dk/mo_embed_form

 2. Vælg de klubber, du have med i dit feed. Du vælger selv om du vil have løb med fra een klub, fra en hel kreds - eller et helt særligt mix af klubber.

  Kopier kodestumpen (Iframe-koden).

  Bemærk at du kan vælge, hvor mange løb du vil have med i oversigten. Standard-indstillingen er en kort liste med blot 6 løb. Det egner sig godt til fx en forsidespalte med klubbens mest aktuelle løb.

  Du kan også vælge løb fra en hel kreds eller fra alle naboklubber, så de løbere der gerne vil løbe i flere klubber kan få et samlet overblik.


 3. Indsæt kodestumpen den på den hjemmeside, hvor løbene skal vises.

Hvis du indlejrer kodestumpen på en Wordpress-side, skal du huske at slå sitet over i "Kode-visning".

Bemærk at højde-indstillingen på visnings-boksen vil fejle i mange sammenhænge. Vi anbefaler at sætte en fast højde. Erstat fx. "auto" med "400" for en boks med 6 løb eller "2500" for en boks med 30 løb. Ret til, når du har set, hvordan det ser ud.

Det kan være en god ide at lave en simpel overskrift, hvor du beskriver, hvilke løb der er med i din spalte: fx. "Orienteringsløb i Nordkredsen" eller "Orienteringsløb i "Snab, Gorm, Melfar og Fros".

Lige så snart du vælger nogle klubber, får du et pop-up vindue, der viser dig hvordan den aktuelle visning vil se ud (se i højre side af billedet).

Du kan også indlejre vores RSS-feed.

Brug gerne vores logo

Du må gerne benytte vores logo, når du linker til Orienteringsløb.dk eller indlejrer vores indhold. Du kan hente et par udgaver her.Sådan får du dine løb med på Orienteringsløb.dk

Hvis din klubs orienteringsløb ikke er med på Orienteringsløb.dk endnu, så er det ret simpelt at komme med: Bare ved at lægge dem på jeres åbne Facebook-side som begivenheder.

Læs den detaljerede instruktion i artiklen "Guide til arrangører: Få dit løb til at se godt ud".

Det har en stribe fordele:

A) Dit løb bliver synligt på Facebook, hvor det er synligt for andre, når folk klikker "interesseret" eller "deltager".

B) Løbet bliver automatisk synligt på Orienteringsløb, hvor vi har samlet Danmarks bedste overblik over netop ... orienteringsløb.

C) Dit løb bliver via dette indlejringsfeed synligt hos fx naboklubber og på jeres egen hjemmeside.

D) Vi tilbyder også et mailabonnement, så alle der ønsker det, kan få en ugentlig mail med løb i de områder og klubber de vælger at følge. Find en klub, udtag et abonnement.

E) Vi arbejder på et XML-eksportmulighed, der vil gøre det muligt at indlejre løb hos fx. Kultunaut. Mere om det senere