Wild Easterly - langdistanceorienteringsløb på Bornholm

Andre begivenheder

Mørkeløb ved UC Syd - alle er velkomne

Vintercuppen afdeling 9 af 9. Startsted og tid er opdateret. Der udbydes 1 bane - længde ca. 4km Sværhedsgraden vil være svær, men dog muligt for mindre øvede at gennemføre. Mørkeløb i skov og by… Læs mere

Natløb på Torø

Vær med når vi slipper pandelamperne løs på mørke Torø, hvor Lillebælt aldrig er langt væk. Et natløb med fællesstart og sløjfer. Terræn: Torø er en halvø, som består af en tidligere ø med marker og… Læs mere

Nattræning, Nyvang og Terkelsskov

  Natløbstræning Skal du med til SM-nat og til DM-nat? Vil du bare opleve skoven i mørket og finde vej? Farum Orienteringsklub har lavet 3 træninger, hvor du kan blive bedre til at orientere i… Læs mere

Træningsløb i Årup Skov

Se hele OK Syd's træningsoversigt her:https://oksyd.dk/traening/loebsoversigt.html    

I troldens fodspor 2024

De Barske og Herlufsholm OK indbyder til årets langdistance O-løb ”I Troldens Fodspor” DATO Søndag den 3. marts 2024 i Næstved Arrangør: De Barske og Herlufsholm OK Mødested: Herlufsholm klubhus,… Læs mere
Dato
  • Søndag 7. april 2024
    10:00 - 18:49
Type
Beskrivelse

Hold dig opdateret om løbet her:
https://www.wildeasterly.dk/Velkommen til orienteringsløbet "Wild easterly"

Wild easterly er et orienteringsløb med det formål, at give deltagerne en orienteringsløbs-oplevelse lidt ud over det sædvanlige i det tidlige forår i den fantastiske Bornholmske natur!

Løbet er stærkt inspireret af det berømte og navnkundige orienteringsløb Wild West og dets hedengange østlige pendant Wild East. Wild easterly kan oversættes til "vild østenvind" og er en reference til, at det Bornholmske forår i nogle år kan være lunefuldt pga vejrfænomenet "Påskeøsten".

Løbets grundkoncept er ret enkelt: Der er mødested/stævneplads i Hareløkkerne midt på Bornholm. Herfra bliver løberne transporteret i bus ud til start. Ved start får hver løber udleveret et kort som viser den første sektion af banen der skal løbes. Ved sidste post i en sektion er der en kasse med kort over næste sektion osv. Efter et antal sektioner slutter alle baner ved målposten, som står på stævnepladsen i Hareløkkerne. Der er fire baner at vælge imellem på henhv. 8, 16, 24 og 32 km. Deltagerafgift afhænger af banens længde og er henhv. kr 100, kr 140, kr 180, og kr 220.

Deltagerne forventes selv at medbringe væske/forplejning i det omfang de finder det nødvendigt. Der vil dog være enkelte selvbetjenings-væskeposter undervejs på strategiske steder. De forskellige baner starter forskudt med de længste først. Alle baner starter i dagslys. Der er ingen maks-tid som sådan, men vi ser helst at I er i mål eller har givet lyd fra jer inden solnedgang (kl 18.49).

Vi har ikke orienteringskort af nyere dato for hele løbsområdet, så løberne skal være forberedt på, at der vil være alternative løsninger i kortkasserne. Det meldes ikke ud på forhånd hvor de enkelte baner starter eller hvor løberne kommer hen undervejs. Der vil i målområdet være lidt forskellig forplejning til deltagerne.

Løbet arrangeres af Viking Atletik som bla er kendt for orienteringsløbsstævnet Bornholm Höst-Open og etape-løbet Etape Bornholm. Den første udgave af Wild easterly vil finde sted søndag den 7. april 2024. For tilmelding gå til Viking Atletiks webshop, eller send os en email.

For mere information skriv til info@wildeasterly.dk

Sted

55.12474, 14.91965

Mødested
Hareløkkerne, Bornholm