Faaborg 3 dages - Sollerup Skov (2. etape)

Andre begivenheder

Sjællandsmesterskabet i sprint 2024 i Dragør

HER KAN DU FØLGE LØBETLiveresultaterResultatliste (pdf) O-track/vejvalg Winsplit (links følger på løbsdagen) Fotos: www.facebook.com/amagerok INDBYDELSE AMOK inviterer til SM Sprint 2024, hvor vi har… Læs mere

Orienteringsløb i Kongelunden (OTØ Teknik træning, SM Sprint-bonus løb)

OTØ-TRÆNING I KONGELUNDEN Hvis du er tilmeldt Sjællandsmesterskabet i Sprint i Dragør er der mulighed for at løbe dette bonus-løb i Kongelunden. Det er teamet bag OTØ-træningerne, der har lavet… Læs mere

AMOK Metr-O Cup 2024 - Holmen (1. etape)

AMOK METR-O CUP 2024 - ALLE DAGE I MAJ Så er vi tilbage for 5. gang - med en hel stribe AMOK Metr-O Cup løb i maj måned. På 1. etape løber vi på Holmen, hvor vi skal jagte poster på de flade Holmen… Læs mere

Klubløb i Uggerby Plantage

Orienteringsløb for alle, se nærmere på hjemmesiden om tilmelding og baner en uge før løbethttps://www.ok-vendelboerne.dk/

AMOK Metr-O Cup 2024 - Kastrup (2. etape)

AMOK METR-O CUP 2024 - ALLE DAGE I MAJ Så er vi tilbage for 5. gang - med en hel stribe AMOK Metr-O Cup løb i maj måned. På 2. etape er vi tilbage i Kastrup, hvor vi skal navigere mellem boligblokke… Læs mere
Dato
  • Torsdag 24. august 2023
    16:45 - 18:00
Type
Beskrivelse

Faaborg Orienteringsklub indbyder til 3 orienteringsløb i august 2023.

Det første løb foregår i Svanninge Bjerge, det andet i Sollerup Skov, og det sidste løb foregår i Haastrup Bjerge.

Løbene er åbne for alle interesserede, både erfarne orienteringsløbere, men også løbere som kunne tænke sig en løbetur i skoven med kort og kompas.

Der vil være baner til både begyndere og erfarne løbere, så alle kan få en god oplevelse. Nye løbere kan låne kompas og kontrolbrik, og der vil være hjælp og instruktion. Alle er velkomne til at være med.

Løbene:

1. løb: torsdag den 17. august i Svanninge Bjerge
Mødested og parkering: Nord for Rest. Skovlyst, Odensevej 169, Faaborg

2. løb: torsdag den 24. august i Sollerup Skov.
Mødested og parkering: Mødested: Sollerupgård, Sollerupvej 24, 5600 Faaborg

3. løb: torsdag den 31. august i Haastrup Bjerge
Mødested: Haastrup Kirke, Pilekrogen 5, 5600 Faaborg

Baner og klasser.
Der bliver til de første løb den 17. og 24. august følgende baner som man kan vælge imellem:

Der er toilet ved 1. og 3. løb.

* Parkering ved 3. løb. Da der er begrænset plads til parkering i Haastrup Bjerge, møder man op ved Haastrup Kirke, og får instruktion ved parkeringsvagt der. Kun fyldte biler kan køre til stævnepladsen, hvorfor vi opfordrer til samkørsel.

Tilmelding o - løbere:
Løbere som er medlem af en orienteringsklub, opfordres til at melde sig til på forhånd. Det er lettere for arrangørerne ☺, og så kan man gå direkte til start.

Hvis briknummer ikke oplyses ved tilmelding, regner vi med, at du vil leje en brik. Tilmelding nye løbere: Løbere som ikke er medlem af en orienteringsklub, kan tilmelde sig på samme måde som ovenstående, eller ved at sende en mail til kurt.andersen@stofanet.dk med angivelse af Navn, Løbsetape(r), ønsket Bane. Bedst er det hvis du kan tilmelde dig tre dage før løbet, men ellers møder du op på dagen og finder stævnekontor.

Der vil være hjælp til nye løbere.

Salg af baner på dagen:
Det vil være muligt at tilmelde sig på selve dagen. Udbuddet af baner kan dog være begrænset.

Startgebyr:
Pris for at deltage er 25 kr. pr løb.Tillæg på 10 kr. for evt. leje af brik.

Medlemmer af orienteringsklub betaler via egen klub.

Klubkonto: Konto 0828- 8015771705

Deltagere som ikke er medlem af en orienteringsklub, kan betale via Mobilepay 28436586 (Kurt Andersen). Husk at skrive dit navn ved betaling

Kontrolsystem:
Der anvendes Sport Ident - husk at oplyse briknummer ved tilmelding.

Start:
Put and Run. Alle dage kan startes fra kl. 16:45 til kl. 18:00. Postindsamling sker fra kl. 19:15

Præmier:
Der er præmie til alle samlede klassevindere. Vinder af Faaborg tre-dages 2023 er den løber i hver klasse, som har den hurtigste samlede tid for alle 3 løb. Der vil ligeledes være et antal lodtrækningspræmier.