Corona Cup - Etape 45 - Tokkekøb Hegn Nord

Dato
  • Start: Søndag 28. marts 2021 kl. 20:35 🎇
    Slut: Mandag 19. april 2021 kl. 20:35 🏁
Beskrivelse

Corona Cup er privat, individuel selvtræning med indlagt konkurrence! Gratis!

Du har nu – hvor alle forårets dejlige konkurrencer er aflyst - muligheden for at deltage i et etapeløb, hvor du selv skal lægge din tur på O-track, og vi til sidst trækker en resultatliste for hver af de 3 baner.


ETAPE 45 - TOKKEKØB HEGN NORD

BANER
Ultra x-lang - 10 km 
Lang svær - 7.0 km
Svær kort - 5.1 km
Svær mini - 3.0 km

BANELÆGGER
Asger Habekost Nielsen

DOWNLOAD KORT
Kan downloades i Facebook-gruppen nedenfor

BETALING
Det er gratis at deltage i Coronacup, men vi anbefaler en donation til DOF på 20 kr. pr. løb. MobilePay: 269030. Anfør gerne "CoronaCup".

FØLG CORONA CUP - INDIVIDUEL TRÆNING
https://www.facebook.com/groups/2570742409867123

Eller få overblik over baner og kort her:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1AFG3CtxXiuKuWn3Xdf1dHIXVKdsERnmw4SRvT18GJIg/edit#gid=0


 

Banelæggeren skriver:

"Til den sidste afdeling af Tokkekøb Trilogien har jeg gemt skovens bedst område til sidst! Vi skal nu til Kirkelte Hegn og Donse Overdrev, som ligger på nord- og sydsiden af Storedam. For lokalkendte er det måske ikke helt jomfrueligt, men det er alligevel ikke så tit, at der er løb nord for Storedam. Området er ikke bare rimeligt stifattigt, letløbt, men stadig lidt diffust, men også rigtig flot her i det tidlige forår.

Denne gang er det langdistance, der er temaet. Banerne er derfor lidt længere end de to foregående etaper (10/7/5 km), så både banelængde og terræn kan give lidt DM-Ultralang-relevant træning. For de rigtig ivrige, der skal løbe meget langt til DM, må I tage den lange bane to gange. Til dem, der plejer at løbe Svær Mini, er der en særlig Svær Mikro-bane, som har start/mål i nordenden af skoven. Der er ca. 1000 m til denne banes start/mål fra p-pladsen på Stumpedyssevej, så man kan cykle, gå eller jogge derop, hvis man vil nøjes med 3 km o-bane.

For alle andre er start ca. 300 m øst for parkeringspladsen. Startpunktet er ikke markeret i skoven. Mål er ved p-pladsen. Benyt p-pladsen ved mål (samme p-plads som første afdeling) - der er mange skovgæster ved den større p-plads tættest på start.

Banen er i øvrigt som de to øvrige åben for både dag- og natløb, og posterne er de sædvanlige træningsskærme med reflekser. Desværre har der været en del skovning i store dele af området, så det er ikke helt så letløbt terræn. Til gengæld er kortet dugfrisk, og de mest skovede områder er med på kortet som tætheder og underskov. Men flot - det er der stadigvæk! God tur i skoven.

God tur i skoven!

- Asger"

Fuld fart frem og husk en dag uden træning er en dag uden meningBillede fjernet.Billede fjernet.Billede fjernet.Billede fjernet.

God tur

 

 

 

 

Sted

55.89609, 12.39246