MTB-O Corona Cup - Etape 12 - Vestegnen

Dato
  • Start: Tirsdag 16. marts 2021 kl. 09:00 🎇
    Slut: Torsdag 15. april 2021 kl. 15:00 🏁
Beskrivelse

Så er Etape 12 - på Vestegnen klar til jer.

Denne etape er noget anderledes end til en normal skov-MTBO. Det er en langdistance på GI kort i 1:15.000, hvor I skal forbi nogle steder hvor mange nok ikke har været til MTBO før.

Jeg havde oprindelig lavet banerne til OK Øst/Allerød OK/FIF Hillerøds fælles klubtræning i går. Det var en stor succes og tilbagemeldingerne var så postive, at jeg synes andre også skal have muligheden. Derudover var der en del fra andre klubber der allerede inden træningen havde spurgt om de måtte være med.

I skal en tur til Vestegnen. Start og mål ved Herstedhøje hvor der er god udsigt fra toppen i 67 meters højde. Derfra skal I gennem Vestskoven, langs Vestvoldens mange militære anlæg fra slutningen af 1800-tallet, Brøndby Strandpark, forbi Arken og tilbage mod nord kanter I Vallensbæk Landsby og Vridsløselille. Undervejs skal I bl.a. på jagt efter De Glemte Kæmper, et par militæranlæg og et par ret store sten.

BANER
Kort: 23,4 km (ikke kørt endnu, regn med godt 30 km reelt)
Mellem: 30,9 km (ca 41 km reelt)
Lang: 37,9 km (ca 50 km reelt)

DOWNLOAD
Kort kan downloades fra Facebook-gruppen "MTBO Corona Cup"
https://www.facebook.com/groups/386913099295939/files

OMRÅDEBESKRIVELSE
Der køres mest på grusstier og gang/cykelstier. Lidt byområder kan ikke undgås, men der kan for det meste vælges vejvalg via cykelsti i disse – forvent omkring 3 km på Kort og Mellem og det dobbelt på Lang.

Kortet passer rimelig godt. Dog er der stor forskel på hvad der gemmer sig bag de brun-stiplede stier. For det meste er det enten grusvej eller asfalt gang/cykelstier, men nogle steder er det små stier eller klippet græs.

Den lange bane kommer forbi hele 6 af de glemte kæmper, Sovende Louis, Bakketop Trine, Oscar under Broen, Lille Tilde, Thomas på Bjerget og Venlige Teddy. Mellem banen kommer forbi 5 og den korte må nøjes med 4.

De hurtigste kørte den lange på lige godt 2 timer i går. Er der nogen der kan slå den?

Lav evt. en date med din bedste trænings-makker og få en god langtur sammen 

Banerne lægges op i både A4 (7-8 sider) og A3 (4 sider format).

PARKERING / START 
https://goo.gl/maps/W1Po6MkrYYZs1aTM7


 

Sted

55.68213, 12.34191

Mødested
Vestskovvej